‘Mother Nature is the true artist’
– MARCO PIERRE WHITE –
– MARCO PIERRE WHITE –
Private dining & Catering
Wij geloven dat elke gelegenheid uniek is en verzorgen daarom altijd maatwerk. Van begin tot eind moet alles een afgestemd geheel zijn. Van een hartelijk welkom aan de deur tot een tafel die mooi opgedekt is.
We zorgen ervoor dat alles omlijst wordt met een zorgvuldig uitgekozen culinaire beleving. Onze activiteiten zijn heel divers. We verzorgen aangeklede borrels, culinaire lunches en diners aan mooi gedekte tafels en grootse walking dinners. Zo nu en dan braden we ‘live’ een varken aan het spit.
Van A tot Z
Workshops & Wijnproeverij
Een goede culinaire workshop is leuk, leerzaam en inspirerend. Leuk als een informeel uitje met vrienden of collega’s. Of meer educatief voor de serieuzere kookhobbyist.
Kooktechnieken
Nu eens echt de basis goed willen leren of blijf je altijd steken in dezelfde gerechten? Voor kleine gezelschappen of individueel geven we Franse kooktechnieken op diverse niveaus. Van snijtechnieken tot het maken van sauzen, het fileren van vis tot het culinair combineren van smaken en het mooi opmaken van een bord. Vanaf 75 euro p.p.
Big Green Egg Workshop
Al heel wat jaren werken we samen met Kookstudio Heerlijk & Eerlijk, die is gespecialiseerd in het koken op Big Green Eggs voor gezelschappen. Vanaf 80 euro p.p.
Wijn & Spijs Proeverij
In samenwerking met topleveranciers en wijnprofessionals organiseren we laagdrempelige wijnproeverijen over diverse thema’s. Deze kunnen aangevuld worden met culinaire Wijn & Spijs proeverijen. Vanaf 30 euro p.p.
Van thuis tot partijen op locatie
Alle caterings en workshops kunnen zowel bij u thuis als op locatie worden georganiseerd. In samenwerking met diverse partijen beschikken wij ook over mooie en bijzondere locaties.
Bijvoorbeeld in Den haag op steenworp afstand van Paleis Noordeinde verzorgen wij lunch/borrel/diners tot 30 personen op statige locaties als Boutique Hotel De Salon van Fagel en The Conference Club.
In een prachtige landelijke omgeving organiseren wij onder andere tot 80 personen BBQ walking dinners in samenwerking met Het Ghoyhuys vlakbij Leiderdorp.
Daarnaast werken wij ook nauw met topleveranciers op gebied van servies, meubilair en keukenapparatuur. Vrijwel alles is mogelijk!
Freelance Chef & Advies
Dennis heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van diverse culinaire concepten voor restaurants, bedrijven of events. Van het trainen en begeleiden van personeel tot het optimaliseren van de keukenorganisatie (Menu Engineering). Ook is het mogelijk om Dennis in te huren als freelance chef.
MENU ENGINEERING
Gedreven door mijn passie voor mooi eten adviseer ik veel restaurants in het optimaliseren van inkoop, arbeid en organisatie van de keuken. Een goed concept is niets zonder goede uitvoering daarvan. En er is niets mooiers dan een culinair onderscheidend gerecht te maken dat aan alle kanten klopt!